SKRIVET: 2011-07-31, kl 15:56:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halvnegrar!!! :D

Är jag och Sara just nu!! Kanske inte syns på webcamen, men jag kan säga att Saras mage är nästan svart och mina axlar likaså! Herregud...


Jag och Sara på rummet idag, hihi =D

Säger bara till alla som ska hit: folket är väldigt trevligt, men så gott som alla bilar tutar på dig och alla killar frågar om du har pojkvän. "Of course!" säger jag. "He's a professional boxer!" Yeah right...

Aja, nu ska jag och Sara sluta surfa och istället gå och köpa enmassa skit.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-28, kl 08:38:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

ALANYA!!!!

Jepp, nu är jag och Sara äntligen här!! 36 grader i luften, 30 grader i vattnet och hundra grader ren jävla galenskap från mig och Sara!!!! =D


Vi är på stranden typ hela dagarna och har det asgött!! Fan vad vi ska bli negrer alltså!!! Man klagar inte när man har all inclusive =)

Så sorry, men nu m¨ste vi dra ovh bli ännu mer negrer!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-22, kl 12:47:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Is packing...

Håller på och packar för fullt inför Alanya, eftersom jag och Sara åker på söndag! =D

Sola, bada, piña colada!

Gick in till vårdcentralen idag och vaccinerade mig mot Hepatit A. Lite försent, jag vet, men hellre det än ingenting!


Frågade sjuksköterskan om hon injicerade i deltoideus och då skrattade hon och sa "ja, här hade vi någon som hade läst på!".
Det visade sig också att båda sjuksköterskorna hade varit i Alanya och sade att det hade varit jättefint och jättekul med massor av nattklubbar och fina stränder med trevligt folk. Najs najs =).

Snart skall jag in till stan och fika med Sara och några andra, ska bli jättekul! =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-19, kl 22:53:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Toi Toi Daddy!

Imorgon ska min pappa in på operation. En sådan där experimentoperation som kallas för renal denervation och hittills bara utförts på typ 10 pers i Sverige. Coolt. Men läskigt. I vilket fall som helst opereras han imorgon och vi alla håller tummarna för att att det ska gå bra!


*knips, knips*
knipsa sympatiska nerver i pappas njurar för att sänka blodtrycket... coolt!

Och som alla scenfolk vet, betyder det otur att hälsa l*cka t*ll, därför säger vi toi toi och break a leg!

Toi Toi Vati! <3

SKRIVET: 2011-07-18, kl 17:53:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Loong day...

Såhär ser Bella ut när hon gått och lagt sig runt tretiden, bara för att hennes arbetsgivare skulle få för sig att sedan ringa henne klockan tio över sex på morgonen och skicka henne till en liten ICA Nära inne i stan:



Eller inte...

Man ser snarare ut såhär:



Nej, inga sura miner! Jag ska hem till Sara snart (Sara: det finns många buskar i Hindås, bara sätta sig ned och kissa! Nemas problemas!) och vara på hennes poolparty! (nej Sara, inte kissa i poolen)!

Ok, jag vet, låg humor.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-18, kl 17:43:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jepp girls!

Y'all know what to do.



(Boys as well...)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-17, kl 13:08:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad gör man?

Om man står med en Sara och har tråkigt i omklädningsrummet på Sportlife?
Man ställer sig framför spegeln topless och hoppar! Jag lovar, det ser mycket roligare ut än det låter! Tänk sedan hur det ser ut när man... ja, en viss utsikt som en viss person får då. Men som förhoppningsvis inte bryr sig så mycket om det just då! XD


Jepp, såhär jävla cp är vi! Låt oss =)

Nu ska vi... cp:a oss lite till.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-13, kl 21:48:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

En annorlunda dag...

Vaknade runt nio imorse av Ikkis slet av mig täcket och skrek att jag skulle färga hennes hår. Najs. Men, som vi alla vet så görs de flesta misstag på tom mage, alltså åt vi frukost först. Av någon anledning har Ikkis fått för sig att hon måste titta igenom alla Glee-avsnitten från andra säsongen (antar att det är Emmas inflytande, thank you! =) ), så vi satt framför TV:n i vardagsrummet och tittade på ett avsnitt. Nämligen avsnitt 10, A Very Glee Christmas.


Alltså, onsdagen den 13 juli satt jag och Ikkis och sjöng med i enmassa jullåtar framför TV:n. Lite sådär lagom udda. Efter frukosten färgade jag Ikkis hår (denna gång utan en hel hord av förorlämpningar, progress!) innan vi åkte ut till vårt landställe på Orust.

Jag, mamma, pappa och farmor passade på att åka till Göksäter (typ mini-Ullared) och köpa lite grejer till min lägenhet som jag får snart. Blev lite tavlor, ett duschdraperi, två lakan etc. etc. Billigt, billigt. Under tiden var Ikkis ute med kusinerna och fiskade upp sex stycken makrillar. Stora dessutom.

Så nu sitter jag här, onsdag kväll och bloggar om en udda dag, och den är inte slut än...

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-06, kl 02:02:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Reashopping!

För alla som har varit instängda i en grotta de senaste veckorna (eller helt enkelt inte varit inne i någon klädbutik, varken irl eller online), så kan jag informera om att det är en megarea som pågår just nu. Typ överallt. Så, Bella och hennes syster drog till allum, och vad hittade dom där? Pga brist på utrymme kan jag inte gå igenom syrrans alla inköp, men dessa fina trosor:


... finns för 19 spänn på BikBok! Och matchande BH till samma pris! Fucking awesome, tror ni Bella köpte typ 4 par av dessa trosor (i olika färger) samt BH:n i ljus lavendel? Eh... ja. Det gjorde hon.

Älska sånna här spetstrosor! Eftersom de är i spets känner man sig fin och eftersom de är i boxermodell är de dessutom bekväma. Wohoo!

Köpte även ett par jeans och en tunika/långt linne. Najs najs.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-07-02, kl 12:28:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommar!

Jepp, nu är det fanimej sommar på riktigt!

Bella jobbar, hänger med världens bästa kompisar, tränar och solar och jobbar lite till!
Så sent som igår jobbade jag till 21 innan jag, Sara och Elvira drog in till stan för att gå på spontanfest vid Skansen Kronan innan vi avslutade kvällen med Bridget Jones hemma hos mig under ett stort täcke. =) Myspys! <3


Här är en bild jag tog igår, det är verkligen en makalös utsikt från Skansen Kronan!

Nej, nu måste jag ta tag i lite saker irl! XD

Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!