SKRIVET: 2012-07-31, kl 22:16:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista juli

Åh, den som ändå hade semester...
Är just nu inne i det stadiet då jag hatar alla som har semester (och de som har betald sådan får passa sig riktigt ordentligt!) eftersom jag själv hade tänkt att vara riktigt ambitiös i år och bara jobba samt läsa till PT under sommaren, men men...
Hade årets första dopp i lördags då jag efter jobbet i kassan på ICA åkte hem till en kompis ute i Rävlanda och spenderade kvällen med vänner, (nykter) fest och bad. Riktigt najs.
 
Här är en underbar bild på mig som min syrra tog när vi besökte Maritiman förra året. Väldigt intressant om ni frågar mig, men så fri och glad som jag ser ut att vara på den bilden, det hade jag gärna varit nu.
 
Första augusti imorgon. Den fjortonde åker jag upp till Stockholm för att läsa till Personlig Tränare och den artonde fyller jag 21. Får se hur det blir att inte fira hemma i Göteborg, men det löser sig nog.
 
Nu ska jag fortsätta kolla lite på OS och jobbajobbajobba de två veckorna som är kvar nu!
 
Peace out! <3

SKRIVET: 2012-07-25, kl 19:41:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Random Barndomsminne

När jag var sex år gammal och gick i förskolan, eller nollan som vi alla kallade det, satt vi ofta i ring på golvet medan fröken förklarade saker eller hade roliga/lärdomsfulla lekar med oss, ofta ordlekar som t.ex. den när man måste börja nästa ord med den sista bokstaven i det förra ordet osv. Denna dagen skulle fröken ge varsitt ord till varje elev att rimma på. Så om fröken sade "ros" kunde man säga "mos", varvid fröken antecknade detta. Så denna dag när alla hade fått rimma så kom fröken slutligen till mig och gav mig ordet "kung".

Alla som känner mig vet vad jag hade rimmat det på idag. Och det gjorde jag även då. Behöver jag säga varför hela klassen skrattade och fröken blev röd i ansiktet när hon var tvungen att skriva ned det?


Peace out! <3

ps. ordet börjar på bokstaven P. ds.

SKRIVET: 2012-07-23, kl 13:33:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kranker...

Hemma från jobbet idag...
Blä, this kinda sucks.... Har varit lite sjuk till och från och kommit tillbaka till jobbet men nej, då säger kroppen ifrån...
Aja, finns inte så mycket mer att göra än agtt vila ut sig, dricka resorb och se glad ut. Och kolla på förra säsongen av So You Think You Can Dance, som jag missade när den gick pga. för mycket plugg. Love my life, hahaha XD
Aja, nu ska jag sova lite och sen sluta klaga på mitt liv, det är helt okej, inte kul att vara sjuk när man inte har råd med det bara. Blä.
 
Peace out! <3

SKRIVET: 2012-07-18, kl 00:55:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cool Summer

Hej alla söta små bloggläsare! Jag vet att jag har varot sämst med att uppdatera, internetet här hemma suger verkligen ankröv (och jag hittar inte mitt mobila samt pallar inte uppdatera från mobilen) och jag har jobbat nästan varje dag, så därför har lite saker fått hamna efter, som att uppdatera bloggen t.ex. Som tröst kan jag säga till mig själv att vädret är såpass kasst att det ändå inte gör något. Typ.
I helgen hade jag trots allt ledigt (första och enda gången på hela sommaren) och detta firade jag med att på fredagen ha lite förfest hemma hos mig och sedan utgång med de bästa brudarna! Blev nog lite för förfriskad för mitt eget bästa, menmen, det är sådant som händer, tur att man inte var bakis i alla fall, hihi ^^.
Lördagen spenderades i Slottskogen med några bekanta, några engångsgrillar och några omgångar kubb. Fett trevligt!
 
 
Söndagen spenderades först med syrran och hennes asgoa kompis Emma för att sedan övergå till en fika med en gammal danskompis som läser till läkare utomlands, vilket var extra fett kul då vi kan sitta och dela anatomi/fysiologi/vård-minnen/skämt/finurligheter.
 
Visste ni till exempel att om en pojke föds före vecka 32-34 (ungefär) så kan det hända att en/båda testikel/testiklarna inte har vandrat ned till pungen än och sitter kvar i buken (där de hade använts som äggstockar i fall att fostret hade varit en flicka). Problemet kan lösas med hormonbehandling eller operation.
 
Nu sitter jag här i min lilla soffa och ska typ sova. Snart. Borde egentligen diska.
 
Peace out! <3

SKRIVET: 2012-07-05, kl 21:39:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Work it out!

Hej alla glada!
Jag är ute på landet med familjen, har jobbat i varuplock åtta timmar idag och har ont som attan i fötterna och dessutom 70 blåmärken (typ) över hela kroppen. I alla fall, jag är skittrött och har finally en ledig dag imorgon (yay!) så idag hade jag tänkt att bjuda på en liten lista!
 
10 anledningar till varför folk går till gymmet:
1) Visa upp sina nya, snygga, dyra träningskläder
2) Dricka ur vattenflaska
3) Spegla sig själv i x antal timmar (gärna i nya, snygga, dyra träningskläder)
4) Prata i telefon
5) Lyssna på mp3
6) Spana in folk av det motsatta könet
7) Ragga på det motsatta könet (fortfarande i nya, snygga, dyra träningskläder)
8) Lyfta tungt för att imponera på det motsatta könet
9) Komma iväg från frugan/ungarna/disken i en timma eller två
10) Träna
 
Nu ska jag äta kvällsmat och sedan bråka med resten av familjen om fjärrkontrollen.
 
Peace out! <3
 
 

SKRIVET: 2012-07-02, kl 16:43:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trötter på ingång

Yo!
Äntligen ledig dag! Har jobbat i varuplock på ICA fyra dagar i rad och börjat klockan sex på morgonen tre utav dem, så idag har jag sovit lääääänge för att sedan vara en duktig tjej och städa, diska, tvätta och rengöra toaletten på övervåningen som mamma och pappa påstår att de rengör varje vecka när jag inte är hemma (*host!* trust me, they don't....). Nu har jag precis ätit världens godaste hamburgare med avokado, mozzarella och tacosås! *nomnomnom!*
 
Såhär ser en trött Bella ut...
 
I fredags var jag med Sara och såg Snow White and the Huntsman, awesome film! Var beredd på att den skulle suga anus, men den var grymt välgjord och Charlize Theron är lätt en uitav de bästa skådisarna genom tiderna. Om du frågar mig.
Igår var jag på ett yoga-pass (big risk, eftersom jag blivit sjuk av det innan, men inte denna gång!) och det var askul! Jag tycker trots allt om yoga och av någon anledning kommer mina dansarskills till nytta, något som instruktören lade märke till igår och sade till hela klassen:
"Och så har vi några dansare här inne, men ni behöver inte göra som dem, utan härma mig istället"
Hahahahaha, kan ju inte hjälpa det när vi gör steg som liknar developé och penché!
 
Nu skall jag snart diska och sen åka iväg på ett Step-pass!
 
Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!