SKRIVET: 2012-05-27, kl 22:07:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mors dag!

Idag är det, som alla förhoppningsvis redan vet; Mors dag! I min familj har vi firat med att äta middag hemma hos farmor och sedan fira mamma hemma på altanen i solen och allt vad det innebär. Grymt väder här hemma i Göteborg, det suger faktiskt rätt hårt att jag måste sätta mig på tåget upp till Stockholm imorgon, menmen... vad gör man?

Igår när jag var ute på stan med en kompis i jakt på Mors dag-presenter råkade (*host*) jag springa på den här skönheten och kunde verkligen inte låta bli att köpa den!:


Och ja, jag är såpass oteknisk att jag inte fattar hur man spegelvänder bilden (har liksom inte så extremt avancerade program på datorn), men ni fattar poängen. Ska lätt åka upp med den till Stockholm och ba; in your face!!

Nejmen lite självdistans måste man ha. Som idag efter jag och pappa hade övningskört så sade han: Nu skall jag göra en vänstersväng som du gör. Och det gjorde han. Fyfan vad jag skrattade! Gud, jag har ju bara kört en sisådär sju gånger, så ingenting sitter ju och jag gör hur mycket fel som helst, men att uppleva det från andra sidan sätet var ju bara så grymt roligt! Jag skrattade i alla fall hela vägen hem och det mina kära vänner, är ett tecken på självdistans.

Nu skall jag... sitta och inte göra något extremt speciellt faktiskt, softa lite för en gångs skull.

Peace out! <3

P.S. Grymt att Loreen vann hela fucking jävla Eurovision!!! Wohoo!!! Nu jävlar Sverige, lägg Eurovisionfinalen 2013 i Scandinavium också så är det klappat och klart (Globen ska ju ändå ha hockey-VM, hallå eller?). D.S.

SKRIVET: 2012-05-25, kl 15:55:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lönehelg!

Yay!
Självklart är det som fattig student alltid kul med lönehelg med allt vad det innebär. Eller ja okej, den här helgen har jag så bajsigt mycket plugg att det knappast blir tal om fest, men jag tänker fett sitta och hatälska Eurovision Song Contest imorgon kväll och självklart heja på allas vår gullegris - Loreen.


Men nu är det soligt och fint, jag har blivit typ brun av att sola på altanen hemma i Göteborg (osminkad på bilden ovanför, hurray för mig!) och fått grym träningsvärk i latissimus dorsi! Typ sidofilén på ryggen skulle man kunna förklara det som. Varför? Jo, har kört lite chins med Sara! Fuck yeah! Eller okej, vi hade ett sånt gummiband som avlastar 10 kg, men ändå!
Väntar bara på träniningsvärken i benen som borde komma när man kört grodhopp med 30 kg på ryggen (och nej, det finns inte en chans att jag får upp det själv, jag måste ha hjälp med det, höhö, så cool är jag XD). Försöker generellt att satsa mer på styrkan i underkroppen än överkroppen, eftersom den är viktigast!

Nu ska jag plugga, sola och äta nudlar!

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-05-23, kl 23:32:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Summer!

Eller ja, riktigt sommar är det inte än, har fortfarande ett ton med plugg som hänger över mig, men det skiter jag fullständigt i! För nu är det 25 grader och sol, jag har solat idag, blivit lite brun och övningskört med farsan, wohoo!
Han säger att han nästa gång (alltså sjunde gången jag överhuvudtaget sätter mig bakom ratten) ska ta något annat ställe än Partille Industriområde och ta något med mer trafik. Jag säger; "Pappa, är du galen!?". Men jaja, jag får helt enkelt lita på att han vet vad han håller på med, haha! XD


Bikinibild på mig innan jag satte mig med plugget, extremt het...

Förutom sola och övningsköra har jag såklart pluggat, handlat mat och grillat hamburgare! Kan helt klart intyga att färska hamburgare är det GODASTE som finns! Nom nom!
Imorgon skall jag åka och träna med Sara (hon har lovat att jag ska få provsmaka hennes aminosyror, någon idé om jag ändå hade tänkt att köra mest kondition?), plugga lite till, köra lite till och förhoppningsvis kunna ragga upp någon som vill hyra min lägenhet i Stockholm i sommar. Lite sista minuten, jag vet, men är man student är det snabba ryck som gäller!

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-05-09, kl 21:55:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Arise

Tjoho!
Sitter här hemma i underbara götet och har precis avslutat en awesome helg med vänner, familj och träning! Veckan som kommer skall ägnas åt plugg, plugg, vänner, plugg, plugg, träning, plugg, familj, plugg, övningskörning, plugg och sist men inte minst: lite mer plugg!! På söndag åker jag upp igen till Stockholm igen, så vi får se hur veckan som kommer blir. =)

TIPS 1: Skicka inte tågbiljetter via posten. Dom tappar garanterat bort dem och SJ vägrar att skicka nya till dig. Personlig erfarenhet.
TIPS 2: Som brud 20+: gå inte på 18-klubbar såvida du inte gillar lammkött som får för sig att du är två år yngre än dem. Jag föredrar faktiskt min egna ålder samt killar som har fått hår under armarna.



Avslutar detta inlägg med en liten lista:

Tio ljud jag tycker är grymt obehagliga:

1) Ljudet när min timer till spisen slås av (DONK!)
2) Ringandet från min porttelefon (RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!)
3) Ringandet från min dörrklocka (PLIIIIIIIIIIIING!)
4) En gnällig/gäll röst som påstår denne har rätt (asså, JAG anser ju då faktiskt att JAG...)
5) Stockholmska av den värsta sorten (gaygaygaygaygaygaygaygaygay)
6) Ljudet från en klassisk coxa saltans (snapping/dancers hip, har det själv och det gör ONT!)
7) Skärande kniv mot porslinstallrik (klassiker...)
8) Sörplande (helt orimligt, eftersom jag själv sörplar likt en galning)
9) Supersmattrandet från en arg stekpanna (ok, värsta poetiskt, men ni fattar)
10) Ljudet från trasiga madrassfjädrar (typ min 90-säng i gbg som efter 15 inte är helt ljudlös)

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-05-07, kl 21:46:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hata Hockey!!!!

Ok, nu vet jag att det är helt förbjudet att vara tjej i detta samhälle, men jag låter mig inte tystas, för det här är verkligen inte ok. Här sitter man en måndagskväll och har hela veckan sett fram emot att få se på lite spännande Alcatraz när klockan slår nio, man sätter på TV:n och vad händer?
DÄR ÄR DET BARA FULA GUBBAR I FETA DRÄKTER SOM SVETTAS OCH GÖR ABSOLUT INGENTING!!!!!!!!
(enligt mig, jag fattar ändå inte ett piss)

Verkligen inte okej, jag tror verkligen inte ni killar FÖRSTÅR hur mycket detta förstör min dag!!!?? Seriöst!!!??? Okej om det vore så att det bara finns 1:an, 2:an och 4:an, men jag tror nog att vi alla har passerat det stadiet när det finns betalkanaler som är inriktade på bara sport och livestreaming i datorn.
Varför kan inte all skit som heter sport sändas där istället!?


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och nej hockeynördar, ni kan andas, det är inget personligt. Jag hatar bara alla sporter som ligger ivägen för min TV-tablå (wich is sacred btw) just det dagen det händer (och kanske lite dagen eftreåt, när alla nördar sitter och tjötar om hur "grym" matchen var). Sedan återgår jag till mitt normala förhållande till sport; jag bryr mig inte.

Så, nu skall jag fortsätta skriva lite på ett projekt som jag börjat med och sedan käka något innan jag går och lägger mig.

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-05-01, kl 22:52:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fully Alive

Hej alla glada!
Är nyss hemkommen från Göteborg, har ett fett seminarium som jag inte kunde plugga inför på tåget eftersom mitt internet strejkade, menmen, det kunde ha varit värre.

Under min lilla vistelse hemma har jag träffat kompisar, firat valborg (AWESOME!!!!) och; hör och häpna; börjat övningsköra!!!!! Ok, typ två-tre gånger, men ändå! =D
Jag har lärt mig starta, stanna, växla till tvåan och ta höger- och vänstersväng i T-korsning. Wohoo! Ska inte påstå att jag är så jävla grym, men det går framåt! Hehe, ordskämt på låg nivå. Like I roll.... eller något. XD


Nu syns det såklart inte på bilden, men en liten Bella fick för sig att lägga sig i solen några timmar imorse så... nu är jag typ röd. Inte så jobbigt röd, förhoppningsvis kommer jag vara brun imorgon när jag vaknar men har man sämre pigment än vad man är van vid blir det lite som det blir. XD

Nu ska jag försöka sova och packa upp resten av min packning.

Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!