SKRIVET: 2011-05-30, kl 21:54:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm Awesome!!!!

Man kan aldrig bli tillräckligt självgod eller hur? =)

Så därför kommer nu min FABULOUS lista över saker som jag gjort idag som gör mig till the awesome of the awesomeness! =D Tillsammans med en parameter bredvid som visar precis hur awesome min prestation är på awesomeskalan från 1-10. =)

1) Jag var i skolan idag. (5/10)

2)
Jag gjorde 67 instuderingsfrågor efter skolan. (7/10)

3) Jag gick och tränade. (7/10)

4)
Provade på Koreografi-Step för första gången (svettigt). Efteråt kom inte en, utan TVÅ (!) utav de som jobbar där fram till mig med stora ögon och gav mig beröm för hur bra jag smälte in i "the crowd" trots svår koreografi och att det var min första gång. (9/10)

5) Lyckades få en söt kille som jobbar på Coop att flirta med mig (trots asscabbisch hår efter träningen). (10/10)

6)
Äter färska jordgubbar med mjölk just nu. Och ni är inte alls avundsjuka! (10/10)

Så därför bjuder jag idag på en awesome bild på mig!
(Och titta noga nu, för den lär inte komma upp särskilt många gånger...)


AWESOME!!!!!!!!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-29, kl 11:50:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis Mampi!

För er lite smått efterblivna (eller väldigt glömska) som har missat det faktum att det är Mors Dag idag, fy skäms på er, för här kommer eine kleine grattis till min mama! =D


Grattis Mampi för att du orkat stå ut med oss snorungar (tre stycken faktiskt... hard work!) och lyckats uppfostra oss till (hyfsat) normala, vuxna människor!

Jag kommer snart hem, så puss tills dess! <3

SKRIVET: 2011-05-28, kl 15:08:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

BajsBella

Tänkte bjuda på en autentisk konversation som jag och min Mampi hade för ungefär 17 år sedan, en tid då Bella var mycket mindre och inte hade blivit pottränad än...

Mampi: Bella?
Bella: Aaah?
Mampi: Var är blöjan?
*Bella pekar mot ett hörn*
Bella: Dääää!
Mampi: Varför har du tagit av dig den?
Bella: Blöjja uss!!!!!

Hahaha, så fruktansvärt skön och fräsch unge var jag när jag var liten! Istället för att gå omkring i en smutsig blöja och få uss smetat över hela... ja, alla som bytt blöja på en unge vet vad jag menar.


En gammal bild på mig. Uppochner dessutom.

Så blir det ibland. =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-26, kl 21:32:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bananer över?

Har du en banan eller två som har blivit tillräckligt bruna för att man inte riktigt har lust att äta dom, men tillräckligt gula för att inte slängas? Här kommer Bellas recept på den perfekta bananmojjan! =D

(OBS! Ser förjävlig ut, men är garanterad ASGOD!!!)



1) Ta en djup tallrik och häll i till 3/4 med mjölk. Varm i 1-1½ min i mikro.

2) Under tiden skalar du bananerna.

3) Ta ut tallriken och mosa bananerna med en gaffel i den varma mjölken. Blanda om.

4) Tillsätt lite kakao, ungefär en tsk. Blanda om en gång till.

5) ÄT!!!

MUMMAH!!!!


Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-25, kl 23:10:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Born This Way! <3

Har precis lyssnat igenom Lady Gagas nya album x antal gånger och här kommer min lilla recension!


Allmänt:
Stefani Germanotta har varit duktig och gjort sin hemläxa i populärmusik, vilket då självklart involverar obligatorisk lyssning av 80-talsmusik! Jepp, den nya skivan är tydligt inspirerad av 80-talets pop, fast uppgraderad och förbättrad till tusen! Madonna, Whitney Houston och självklart Lady Gaga själv ekar igenom hela albumet och vad vill Bella göra? DANCE MY ASS OFF! WOHOO!!!!





Guldklimpar:
Förutom singlarna "Born This Way" och "Judas" är även "Hair" en riktigt grym discodänga som jag gärna vill höra på dansgolven i sommar! Även "Black Jesus" och "Bad Kids" är två låtar som skulle sätta marken i gungning och plattan avslutas precis lika starkt med två grymma spår som hon har valt att kalla "You And I" och "The Edge Of Glory", varav den förstnämnda har sina influenser i country, en genre som Bella har varit väldigt svårflörtad med, -tills nu!

Kattguld:
Ok, jag erkänner. Jag är musikalare. VAR ÄR MIN POWERBALLAD!??

Betyg:
MVG minus

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-24, kl 22:16:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mirakelkur!

Har du svårt att ta dig upp om mornarna? Är du fruktansvärt trött under större delen av dagen, för att sedan piggna till lagom till kvällen? Det var jag i ett nötskal för ungefär 2-3 veckor sedan. Sen kom Bella på en fruktansvärt enkel, men ändå genial plan. Istället för att göra som vanligt och gå upp ungefär kl 7 på morgonen, he lektioner hela dagen, träna och plugga på eftermiddagen för att sedan gå till sängs runt 1 - halv 2 ungefär, går hon nu och lägger sig direkt efter Bolibompa! Alltså klockan 23 ungefär.



Resultatet? En mycket piggare och gladare Bella! =D

Det värsta är att det är så fruktansvärt simpelt, men så fruktansvärt svårt att genomföra såvida man inte kommer på det själv. Folk har tjötat på mig i åratal om att jag måste sluta lägga mig så sent om jag ska orka med en normal dag, men jag har aldrig sett någon anledning till att gå och lägga mig när jag inte är trött?

I vilket fall som helst, this shit works!



Plugga, träna, sova, plugga, träna, sova, plugga, träna, sova. Mitt liv just nu. Very interesting. Not.

Gonatt! <3

SKRIVET: 2011-05-22, kl 13:46:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plastikturisterna

Imorse tog lilla Bella sig en titt på resprisen av Plastikturisterna på Kanal 5. Och HerreMinGud...

Kortfattat: en utseendefixerad rysk 49-årig tant från Göteborg (det är fan så man skäms) vill operera läpparna. Tidigare har hon redan fixat tuttar, gjort ett ansiktslyft etc. etc. Hon kommer till hotellrummet och klagar på inredningen, att allt är gammalt och ofräscht, att toan inte är tillräckligt snygg och så vidare i all oändlighet samtidigt som hon förklarar hur viktigt det är att inte "lida" om man är missnöjd med något på sin kropp.

Väl på operationsdagen dyker hon upp utan identitetshandling (pucko...) och säger att "ni får väl lita på mig" när de frågar hur de skall vara säkra på att hon verkligen är hon.



När det visar sig att kirurgen har fått en patient som drar ut på tiden och att hennes tid förskjuts till nästa dag får hon förfrågan om detta är ok. Det är det självklart inte. Hon kan absolut inte tänka sig att vänta en hel dag (eller inte ens det) på en operation och skyller på att hon absolut inte kan ha en tid kl. 10:00 på morgonen, för att hon då inte anser sig vara tillräckligt utvilad från natten. Que!?

Vid konsultering med kirurgen kommer de självklart inte överens. Varken om tid för operatio, storlek på läppar eller sjukhusets professionalitet etc etc etc.

Till slut kallar hon allt för "a waste of time" och "it's easier to kill yourself then get something right here".

Seriöst.

Om jag blir sån.

Kan någon skjuta mig då?

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-21, kl 14:43:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

L.O.V.E.

Älska Götet!! Herrejävlar vad jag har haft hemlängtan och nu är man äntligen hemma och gissa vem som har massor på g? JAG!!! Idag har jag och Mampi varit på Allum och shoppat sommarkläder (två bikinis till mig, yay!) som får hänga med till Stockholm innan jag åker hem och stannar här HELA underbara sommaren lång!



Ikväll blir det utgång med Sara och Anja, YAY!!!!!!!!!! Men först träffa min lilla, lilla farmor och tjöta med henne. =)

And sunday? Busy day!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-20, kl 16:06:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bella kommer hem! =D

Yay! Ikväll ska Bella ta lilla flyget från Bromma flygplats och sväva ovanför molnen hem till min kära hemstad, GÖTEBORG!!!!! YAY!!!! =D


Me be HAPPEEEEEEEE!!!!! =D

(och förresten, skulle ni stöta på en överkåt gammal gubbe som säger att han är civil agent, försök att komma ihåg att det inte är hans fel, han är nämligen senil dement)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-18, kl 16:03:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

I Bruise Easily

Dagens sanning. Helt ärligt så har jag oftast ingen aning om vart alla mina blåmärken kommer ifrån? Just nu har jag två på låren och ett på ena underarmen (plus ett asgammalt på smalbenet som håller på att gå bort). De flesta som brukar få blåmärken brukar också vara rätt klantiga också (enligt egen utsago) men tyvärr tillhör jag inte riktigt den gruppen, så jag fattar inte?


Såhär såg jag ut efter ett enkelt blodprov i vintras. Tre dagar efteråt...

Onsdag och ni vet vad det betyder... ZUMBA!!!


Eller skaka rumpa, som jag kallar det =)
Rätt energikrävande det där faktiskt. Att skaka axlar, rumpa, men framför allt bröstkorg (svårare att andas).

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-17, kl 16:30:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

25-årsjubileum!

Eller silverbröllop som vi kallar det på svenska! Alltså, idag har min Mampi och Vati lyckats stå (ut) med varandra i hela 25 år! Inte illa pinkat... GRATTIS!!!! =D

Idag har Bella varit och tvättat, en mindre bökig historia då inköpet av tvättmedel och doseringen av sköljmedel inte riktigt gick som planerat (hela mitt rum luktar "Oriental Dreams" nu...)



Idag hade vi respirationslaboration, interesting, interesting. Folk ser ju lite sådär halvroliga ut när de har näsklämma och står och andas i en toarulletjock gasmätare... typ.

Aja, snart ska Bella iväg och träna, sen ska hon duscha looong time och sen kolla på Desperate Housewvies, plugg då? Är man så grym som jag är får man självklart in det! =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-16, kl 16:39:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Back to Basics...

... eller rättare sagt, back to school efter en helg med fester, sovmorgonar, sena hemgångar, massor med plugg och dessutom lite träning!

Så tillbaka in i skola-plugga-träna-plugga-sova-rutinen igen, men på fredag då jävlar! Hem till underbara götet, träffa enmassa folk, festa, dansa, tjöta med päronen, ja allt! =D


Imorse hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig, så jag fick snilleblixten att gå in på smhi:s hemsida som sade 10 grader och enstaka regnskurar och guess what? Tvärt emot alla kosmiska lagar som säger att det inte regnar någon dag, utom den dagen du skiter i paraplyet, så blev det precis så! Bella tog på sig lagom kläder för 10 graders klimat och dessutom en regnjacka och thank you god!! Hahaha, lite småkul sådär. =)

Så brudar, nästa gå ni inte vet vad ni ska ha på er:

SMHI.se, Sveriges nästa modeblogg! =P

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-14, kl 22:25:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Oh, i och med det faktum att man var hemma först klockan fem imorse blev det att sova hela morgonen fram till klockan ett. Välbehövligt. Egentligen tänkte Bella festa idag också, men efter en titt på energinivåerna, antal missade pluggtimmar och lilla plånboken insåg hon att det var bättre att stanna hemma och plugga istället, och jävlar, här har det pluggats!



Kollar på ESC nu, dör lite smått. Hur svårt kan det vara att hitta en bra låtskrivare, en bra sångare/sångerska och sen sätta ihop det? Väldigt svårt verkar det som. Man hör en bra låt (rätt ovanligt) och så är det en pissdålig perfomer. Eller så hör man en bra röst (ännu mer ovanligt) och så är det världens pissigaste låt. Blö.

Jaja, Duncan i Blue är MIN!!! Skiter i att Ikkis såg han först, för jag fick hans nummer först, SÅ DET SÅ!!!!!!



Mummah!!!!

Aja, imorgon blir det mer plugg, träning och försöka softa lite också =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-13, kl 18:37:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

You're the one that I want!

Fredag och dags för sjukgymnnasternas fest! =D Temat är "This takes me back" och alltså vad man gjorde/var innan man kom till KI. I mitt fall då musikalstjärna, och vad passar då bättre än att klä ut sig till Sandy i Grease? =)



Stackars min värdmamma, kände knappt igen mig med alla svarta kläder och läppstift och allt.

Innan festen är vi några som tänker dra hem till en klasskamrat och ladda som f*n! =D

Så, tills dess. =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-12, kl 21:48:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemlängtan...

Åh fan, just nu har jag en sådan enorm hemlängtan så ni anar inte! Saknar alla mina kompisar, min familj, mitt hus, mitt rum, Göteborg, att alltid springa in i någon man känner, gå på Nordstan, Fredsgatan och Kungsgatan, festa på Avenyn, åka spårvagnar, fika i Haga, höra göteborgska (alla killar låter som bögar här uppe...), ligga och sola på min altan, ligga i vår stora soffa och kolla på skitprogram och att kunna spontanfixa ihop en fest och alla mina kompisar är där inom en timme. Saknar till och med vår hemska trappa som knakar... nej BRAKAR så fort man går i den. Det är helt seriöst fysiskt omöjligt att gå tyst uppför den.


Jag i mitt rum i vintras...

Först var det meningen att en liten bit av Göteborg skulle komma upp hit till helgen (Sara! <3), men pga något dumt som kallas för pengar gick det tyvärr inte... saknar dig! <3

Jaja, jag ska ju hem nästa helg, så det kommer bli gött =) Asgött faktiskt.

Vad göra, vad göra?

Sova!

Gonatt! <3

SKRIVET: 2011-05-11, kl 17:00:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blood, blood

Man skulle kunna tro att jag är värsta vampyren med tanke på hur mycket blod vi läser om i skolan just nu. Blod, blod, blod. Och imorgon blir det laboration på det, då får vi se ifall någons riktiga Dracula-sida kommer fram. ;)



Lite lockigt hår idag, som ni kanske ser... Fast ni skulle sett det imorse, herremingud!!! Haha, tur att det finns något som heter blötkamma, annars hade jag sett ut som jagvetintevad. XD

Nej, idag blir det Zumba och plugg. Vilket liv man har. Wohoo!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-10, kl 22:12:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Solig dag =)

Men lite sådär halvtråkig. Började 09:45 (Hallelujah!) borta i Solna (blööö...) och när vi väl kom dit... ja, då fanns ingen föreläsare där. Dom sket i oss. Trots att dom hade tjötat på oss om hur obligatorisk närvaro det var. Så dom skickar oss en uppgift att göra via skolmailen. BLÖÖÖÖÖ! Så, vi sitter där och klockan är 10, nästa lektion börjar kl 13. Vad gör man?

SOLAR SÅKLART!!


Snodde Moas facebook-bild ;)

Jag är den saken som ligger i mitten i rosa, uppkavlad tröja. Är inte helt förtjust i mina revben som sticker upp som ett par extra boobs. Inte snyggt. Men jaja.

Resten av dagen flöt på med föreläsning, träning och sedan äntligen hemkomst vid åttatiden, då Bella tog sig en lååång och fin dusch för att sedan kolla på Desperate Housewives och nu Cougar Town. Sen måste Bella sova.

Peace Out! <3

SKRIVET: 2011-05-09, kl 23:01:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plötsligt händer det...

Kom att tänka på det här med livets ytterligheter. För hur svenska vi än blir i långa landet lagom falukorv, så är livet sällan särskilt lagom. Någonstans.

Antingen är man så uttråkad att man klättrar utmed väggarna, eller så är man så stressad att man istället går in i dom.

Antingen verkar det vara 1 miljon medresenärer med dig på bussen/spårvagnen/tåget, eller så är det du och två till. Helt tomt.

Antingen har man så mycket pengar att man inte vet vad man ska göra av dom, eller så har man så lite pengar att man mår dåligt.

Vissa dagar hör ingen utav ens kompisar av sig. Men nästa dag, då ringer 5-6 stycken inom loppet av några timmar. Helst medan du är upptagen med annat.


Ännu en ytterlighet. Fotograf: Lars-Erik Nilsson

Oftast har man noll killar/tjejer på g. Och så finner man sig en dag ha typ 3-4 stycken på g samtidigt och undrar, vad fan hände egentligen?

Varför kan inte allting komma i lagom doser, lite då och då liksom? Nej, det är såhär universum fungerar. Från ytterlighet till ytterlighet. Man kan inte vara lagom lycklig. Eller mätt. Eller varm. Det är bara så, det är ungefär som om universum gör sitt bästa för att du aldrig ska bli nöjd.

Men vet du vad du gör då? Du säger:

SCREW YOU UNIVERSE!!! I'M GONNA BE HAPPY ANYWAYS, SO YOU AND YOUR WHAHOOLOO CAN GO TO HELL!!! (well see eachother there, maybe take a cup of coffee?)



Så funkar det. Tror jag.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-08, kl 13:37:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårkvällen =)

Kvällen började med att jag och två till i min klass åkte hem till den enes kompis i Solna och tjötade, "drack kaffe" (som jag och min käre Vati brukar säga =P) och tjötade lite till. Tog ett par timmar, sedan var det dags för utgång. Först försökte den ena få in oss på något ställe på stureplan, det gick sådär =P. Så vi drog till Lobby istället och stannade där tills in på småtimmarna, dansandes som bara den =). Var hemma halv 5 och har sovit ett bra tag nu. Behövs.


Lite sådär småtrötter =)

Men men, idag blir det plugg (hade egentligen tänkt att gå och träna, men enligt google ska det inte vara särskilt bra...) och vila. =)

Så... tills dess.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-07, kl 18:19:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wohoo!

Dagen, dagen, dagen.

Pluggat, städat rummet, skrivit eine kleine låt (som fick heta Plain Blue Eyes) och nu är det dags för utgång! Wohoo!



Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-06, kl 21:22:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Funk! =D

Gick och tränade funk idag, shit va kul! Bara tjejer, så då blir det skaka rumpa som gäller! Åh, me like. Eller, erector spinae tyckte inte riktigt om det (träningsvärk), men det sket jag i! =) Alltid kul att få leka sådär tjejigt PussyCat Dolls-kaxig. =)

Ny kurs började idag, Anatomi och inre organ. Och gissa vilka organ vi började med? Just det. Genitalierna.


Önskar seriöst att det vore ett skämt, men nej, detta är en autentisk bild från vårt instuderingshäfte. Erkänn fin? Ser typ ut som en failad elefant eller något. Fan vad snygga vi är brudar...

Annars händer inget speciellt. =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-05, kl 21:48:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hmm...

... såg i dagens Metro att dom sökte två controllers till Systembolaget...



Undrar om det är värt att försöka få Mampi att söka? =P


Hahaha, det vore änna något. XD

Fick resultatet på tentan...


JAG KLARADE DEN!!!!!!!

WOHOOOOOO!!!!!



Så nu är Bella GLAAAAD!!! =D YAAAY!!!

Blir fest i helgen, men först ska vi börja på nästa kurs!



Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-05, kl 15:23:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tentaskit...

... big surprise, den här tentan gick inte alls bra. Jag hade inte pluggat så mycket innan tentan (delvis mitt eget fel), men jaja. Man kan ju alltid hoppas att jag lyckades babbla mig ur det på den praktiska delen, för den teoretiska var nemas problemas. Fuck...


Den här bilden fungerar tyvärr inte i praktiken, då CoM hamnar snett bakom understödsytan, såvida inte cyklistens rectus abdominis, psoas major och quadriceps är exceptionellt starka...

Aja, ska in till Gina Tricot och avalarmera ett linne som dom glömde göra hemma i götet, där jag köpte linnet. Sen ska jag träna och sen ta en öl med mina klasskamrater. Eller bakvänd ordning, men då blir det ingen öl, har hört att det inte är någon bra kombination att dricka och sen träna. =P

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-04, kl 16:26:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ont, det gör ont...

Någonsin undrat hur julfirandet går till hemma hos Bellas familj? Har det gått så långt att du numera ligger sömnlös om nätterna och drömmer, filosoferar och betänker; hur ser en vanlig julaftonsmorgon ut?

Nu kan du sluta vänta, för Bella har precis grävt fram en liten bild som kommer stilla eran oro.

Enjoy!



Ja, det är precis det ni tror. Det är en fruktansvärt trött Bella med en julgransmössa (fråga inte var vi fått den ifrån...) på huvudet med en lagom svullen julchokladsmage som gränslar en dammsugarslang (!?) och sjunger "Ont, det gör ont" av allas vår Lena Ph. Fråga inte varför.

Tenta imorgon, och huvudvärk av mina underbara magmediciner. Därmed den passade titeln.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-03, kl 16:01:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Surf*tta!

Det är Maj. Tredje fucking jävla Maj. Såg fram emot en trevlig, men intensiv dag då jag kanske skulle få sola lite under lunchrasten? Så fan heller. Det första jag ser när jag kommer ut i köket och tittar ut genom fönstret är att allt är VITT. Jepp, allt är helt och totalt vitt. Av snö. SNÖ!!! I MAJ!!!!! INTE OK!!!!!!!!!!!!



Då undrar folk; men Bella, varför är du så sur? Lite snö har väl aldrig skadat någon?

JO FÖR I HELVETE!!!! För gissa vem som precis dumpat av alla vinterjackor, varma skor, tjocka koftor samt vantar, mössor och halsdukar hemma i kära, underbara och varma Göteborg!?

Så det fick bli att gå till skolan i tygskor och trenchcoat. Fy scheisse helsikke va kallt det var! I FUCKING MAJ!!!! JAG FÅR RABIES!!!!

Så tyvärr folk, men idag är jag en riktig surf*tta. Och tänker vara det tills DET RIKTIGA MAJVÄDRET DYKER UPP IGEN!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU VÄDER!!!!!!

SKRIVET: 2011-05-02, kl 13:15:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

BMS!!!

BMS står för (till skillnad från BUS) för brun med sol!!! Whaa, man tänker inte på hur brun man är innan man sätter sig i samma ljus och jämför.

Se själva...

Före:



Och efter:



Eller snarare sagt idag. Men jaja, det är väl alltid kul att bli brun. Mindre kul med solränder dock, klockan och trosranden är ju bara för snygga...

Idag har man vart i skolan, ätit jättegod lunch som värdmamma lagat och allmänt nyktrat till från en helvild helg.

Nu ska det sovas, pluggas och tränas.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-05-01, kl 13:50:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Valborg!

Åh shit, fy helvete vad kul jag har haft! På morgonen drog jag och syrran till hennes kompisar Emma och Majsan som hade massa kompisar över på besök och vi spelade brännboll, gick en helgalen tipspromenad (Team Big Glenn!) lekte lekar såsom dubbel tampongflaska (två pers med varsin tampong i ett snöre runt midjan skall doppa båda i samma flaska, låta tampongen svälla upp och sedan springa stafett med denna flaska) och strutpotatis (hitta en potatis gömd i gräsmattan, men med ansiktet täckt av en strut).



Efter alla lekar gick vi och grillade och åt asgod mat och drack lite vin (eller jag i alla fall =P) innan jag var tvungen att åka hem och fixa saker och ting och möta upp Sara hemma innan cortégen.

Väl inne i stan mötte vi upp Anja, Elvira och Emma! Cortégen va precis lika kul som den alltid brukar vara, finns inget bättre än äkta Göteborgstraditioner!


Alla äkta GBG:are vet vart detta ligger! =D

Efteråt drog vi till Liseberg och hann tyvärr bara åka Jukebox och Kanonen innan dom stängde. Fett värt, speciellt när man är rätt glad i hatten, hahaha, DET SNURRAR!!!!!!!!!!

När Liseberg stängde mötte vi upp Bella och åkte hem till Catten och hennes hemmafest! NAJS!

Dagen (natten) slutade med att Anja och Bella sov över hos lilla mig och idag ska jag åka tillbaka till Stockholm för plugg, seminarium och tentor. Dvs, riktiga livet igen. Men jag klagar inte, jag trivs ganska bra med det också. =)

Så tills nästa gång...


Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!