SKRIVET: 2012-03-27, kl 22:57:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dum blondin på ingång...

Man vet att en dag börjar bra när man först försover sig och sedan är så stressad i omklädningsrummet att man låser in sina nycklar i skåpet... Fyfan vad jag skrattade åt mig själv, för det är så typiskt mig! Känner mig inte alls som en dum blondin när man kommer på sig själv med att ha gjort världens dummaste/blondaste/korkade tabbe... Gick i alla fall i slutet av dagen och fick bända upp låset med en såndär asastor jättesax. Går ju verkligen jättebra när man är en liten brud med typ 2 cm biceps som desperat lägger ena armen av saxen på höften och drar andra armen mot sig själv för att få någon form utav kraft. Gud, tog typ fem minuter att få upp det låset...



Menmen, förvånansvärt pigg idag. Tränade lite BodyCombat och kom hem och började dansa till musiken jag hade i lurarna så fort jag kom innanför dörren. Det är skillnad!

Göteborg till helgen. Fett najs. Eller får se om det blir lite Helsingborg. I vilket fall som helst väldigt trevligt att träffa lilla familjen som man inte sett på ett tag (och inte glömma rakhyveln den här gången, haha!). Kanske inte världens bästa start på veckan, men man kan ju alltid hoppas på ett gott slut.

Skall fortsätta laga mat inför imorgon och sedan gå och nana.

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-25, kl 22:21:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sueño

Är ju fan inte klokt vad trött man blir när man tre förkyldningar/influensor senare börjar med praktiken på sjukhuset (och jobbar över varje dag) och blir huuuur trött som helst. Blö. Gillar det verkligen inte alls. Tröttheten alltså. Går och lägger mig redan vid 22-23 tiden, vilket är rekord för att vara mig. Även på helger. Maaan, who happen? Ingen aning. Funderar på att börja med lite koffein imorgon och kolla ifall det hjälper. Har hittills kört på en relativt koffeinfri vardag, men någonstans går gränsen. När man blir helt utmattad av att dammsuga sin minimala lägenhet på 25 kvm, då är det illa.


Jepp, såhär trött är jag.

Nej, nu skall vi inte vara negativa! Det är så jävla fint väder ute nu så det finns inte, därför har jag gjort en utav mina berömda listor på saker jag kan göra nu som jag inte kunde för ish tre-fyra veckor sedan:
1) bära skinnjacka
2) Ha normala skor på mig, och inte vinterstövlar
3) No more need 4 mössa så fort man skall gå 2 meter utomhus
4) Skippa halsduk och vantar
5) Sitta och äta utomhus
6) Vara allmänt sällskaplig utomhus
7) VÄDRA!!!!!!

Sola går inte riktigt än, men den som väntar på något gott! =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-20, kl 22:30:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hårblås 101!

Idag hade jag tänkt att skriva om något så fantastiskt (tråkigt för er utan lockigt hår) som hur jag får mitt vanligtvis helt ostyriga hår till att göra som jag vill! Utan enmassa hårprodukter och utan en plattång som tar tid, sliter på håret och ändå fuckar upp så fort det är det minsta fuktigt ute. Och bäst av allt: det tar mindre än 10 min!

Hemligheten är att ha en hårfön med smalt munstycke och kalluft som alternativ, eftersom varmluft av någon anledning får mitt hår att se ut som... ja, skit helt enkelt (och bränner som f*n mot hårbotten!). Sen använder jag mig av en speciell "teknik", eller vad man nu skall kalla det, som jag beskriver nedan. Bilden är tagen 20 min efter duschning. Wow, for being me! XD



1) Efter du tvättat håret kammar/borstar det bakåt, likt en stram tofs. Behåll borsten i handen samtidigt som du jobbar med hårfönen.
2) Om du har snedbena, som jag, börjar du med den sidan där det i slutändan är mest hår. Blås på tinningen i hårets riktning och bak, tills dess att håret är så torrt att det faller ned. Borsta endast den delen av håret som du blåser.
3) När den delen av håret är torrt blåser du loss ca 1 cm från det fortfarande blöta håret precis invid där du blåst och blåser torr denna bit ovanpå den förra. Jobba endast med det som är blött, hela längden och borsta den biten du håller på med.
4) Fortsätt i etapper tills dess att din bena ligger som den skall och du har den störra halvan torr och den andra fortfarande orörd.
5) Håret på andra sidan kan du blåsa som vanligt, uppifrån och ned i hårets riktning, i samrörelse med borsten en slinga i taget.

TADA!!!!!

Inte alls svårt, eller hur? ;) 

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-14, kl 19:29:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Karma's a bitch! XD

Förkyld. Igen. Denna gång endast i näsa och bihåla, med neutral och fin färg på snoret som rinner ut ur näsan var och varannan minut, hur mycket jag än snyter mig. Hur många liter snor finns det plats för i näsan egentligen? Så stor är den inte...

I vilket fall som helst så misstänker jag att man kära karma gett mig denna förkyldning. Varför? Tidigare gånger jag varit sjuk denna vinter (typ två-tre gånger? orkar verkligen inte mer nu...) så har jag skyllt på alla dessa som sitter bredvid en på tåget/tunnelbanan/spårvagnen/bussen och snorat var tionde sekund i örat på en och anklagat dem för att inte snyta sig ordentligt (hur svårt kan det vara?) innan de bestämmer sig för att åka kollektivt. "För då snorar man ju inte på en 45 min åtminstone?". Yeah right. Inte med det jag har nu. Fy. Fan.


Så för att inte bli alltför deppig har gjort en liten lista på låtar som är awesome att sjunga när man är förkyld:

1) Fields of gold - Sting
2) Big girls don't cry - Fergie
3) S&M - Rihanna
4) What you're made of - Lucie Silvas

Bara för att man är sådär... nassal liksom, hehe.
Kände mig verkligen jättefräsch som gick omkring på MIVA och snörvlade och nyste... rätt förvånad att jag ens fick gå där? Men aja, är väl inte mindre sjuk än alla anhöriga som kommer in och kramas och håller på.

Aja, nu ska jag gå tillbaka till irl och kanske sova lite.

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-12, kl 22:51:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nuts!!

Ok, jag måste erkänna det. Jag är fruktansvärt förtjust i nötter och lägger mer än gärna en halv fömögenhet på alla små påsar med olika nötblandningar och annat nomnom. Gillar mjuka nötter såsom cashew, pistage och pekan framför hårda nötter (med hasselnöt och makadamia som undantag!) och framför allt så gillar jag inte saltade nötter. Har faktiskt ingen aning om varför, men jag gillar det helt enkelt inte. Så, efter långt letande har jag äntligen hittat min favorit:


Nomnom!

Osaltade, mjuka nötter med tranbär och äpple! Perfekt mellanmål eller whatever man nu äter istället för godis när man blir sötsugen. Sen är det en söt liten Anja Pärson på baksidan också, vilket ju inte skadar (kommer hennes benmuskler på köpet också? Ja tack!). Grymt synd att en så makalöst duktig skidåkerska skall lägga av, men alla karriärer som kräver att man skall vara på fysisk topp måste ju ha sitt slut. Tycker i vilket fall som helst att hon är en grym förebild, inte bara rent idrottsligt för sina prestationer, utan för att hon tävlat i världsklass och utan problem kunnat ligga på en vikt på 81 kg till sina 170 cm. Och het som bara den! You go girl!!!!!

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-11, kl 23:04:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perrellis små rosa...

Ok, jag vet att jag varit skitdålig på att blogga denna vecka (sorry guys!) men tänkte kompensera med att skriva lite mer denna vecka!
Igår fyllde min lilla storebror Bootie 25!!! Yay, grattis!!!!! Shit, 25, jag hänger verkligen inte med. Jag börjar bli gammal. XD
Skämt åsido, hände inte så mycket i förra veckan annars, mest plugg och skola och vanligt tråkigt Svenssonliv. DOCK, jag har precis börjat med kreatintabletter! Inget olagligt och rätt vanligt bland idrottare överlag. Jag tyckte att jag inte utvecklades i den takten som jag borde och har känt mig tröttare på träningar på sistone, så det skulle nog inte skada att prova. Och helt ärligt så förstår jag inte hur jag kan ha så mycket mer energi på träningar, trots att pillrena inte innehåller något koffein eller liknande. Och musklerna? Kan inte förneka att de blivit större, både i över- och underkropp (har annars mycket lättare att bygga överkropp), men om det är pga. tabletterna i sig eller för att jag orkar mer och längre under träningar kan diskuteras, men intressant! Inte alltför dyra heller. Och knallrosa, hehe, me like!!!!



Och nej, jag är absolut inte den tjejen som vill gå ner i vikt, se ut som en fotomodell och väga mindre än 50 kg. Tvärtom. Har haft en enormt jobbigt stressmage som resulterade i 10 kg viktinedgång på 6 månader. Mådde illa hela tiden, fick sura uppstötningar, ville spy och kände mig övermätt, trots att jag var hungrig och inte ätit på rätt många timmar. Och jag var inte stor alls innan. Visst, jag var inte smal, men jag var nöjd. Nu vet jag inte riktigt vad jag är längre. Smal kommer jag nog aldrig bli, åtminstone inte i huvudet, för det var inte bara fett jag gick ned när jag rasade i vikt.
Så därför försöker jag sakta men säkert att bygga tillbaka lite utav de musklerna jag tappade genom att träna upp dem igen. Går helt ok på överkroppen, men underkroppen är som den är. Dock har jag byggt (som ni tidigare kunnat läsa) 5 cm på rumpan sedan i somras, och har alltså bara 5 cm kvar till min forna BootyBomb. Typ. Upp i vikt går jag inte, eftersom min mage fortfarande begränsar mitt matintag, men jag äter dubbelt så mycket som jag gjorde då och är inte alls lika svag och trött.

Så... det får nog räcka för idag.

Peace out! <3

SKRIVET: 2012-03-04, kl 18:54:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

My weekend with Sara <3

Som de flesta av er kanske vet så har Sara varit uppe hos mig den här helgen! =D
Fredag eftermiddag skulle jag egentligen gått och tränat, men som kom Sara en timme tidigare än beräknat, så jag åkte direkt hem bytte om och åkte sedan in till centralen för att möta upp henne där. Säger bara två skrikande fjortisar på centralen, haha, men det blir så när man pratar varje dag och saknar varandra. Efter det stack vi till Friday's vid Stureplan och åt så jävla gött att vi rullade hela vägen hem till mig och kollade på Förtrollad.


Jag och Sara i Alanya i somras =)

I lördags gick vi på stan, shoppade lite, fikade lite, åkte hem och tränade för att sedan kolla på Gladiatorerna och gå ut på stan efter det. Fett najs! Sen blev det nu en lazy sunday med träningsvärk och allmän trötthet, men så får det vara, för imorgon börjar vardagen igen med skola och tenta och allt vad det heter.

Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!