SKRIVET: 2011-08-31, kl 20:42:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Efterlängtade!

Åh, äntligen! Kan knappt beskriva hur jävla glad jag är nu när musiken äntligen har kommit tillbaka in i mitt liv på tre sätt! Ok, det kanske är lite att överdriva, men när musiken har varit en stor del av ens liv sedan man var typ 5 och sedan har hunnit bygga upp sig både den ena och den andra vanan, ja, då blir det inte bra när dessa plötsligt bryts. Vi börjar med den som varit borta längst.



1) Mina sånglektioner
- borta sedan i december. Tänkte böja ta upp det nu, innan min sångröst försvinner helt!

2) Min musikmobil
- borta sedan en månad. Fyfan vad jag har saknat musiken i bilen/bussen/tåget/whatever.

3) Min sångröst
- borta sedan fem dagar tillbaka. Låter kanske inte mycket, men alla sjungande människor vet att detta är en EVIGHET! Ungefär som att inte kunna gå på toa på fem dagar...

Nu är äntligen allt tillbaka och jag mår AWESOME!!!! =D

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-30, kl 18:40:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

På bättringsvägen =)

Bästa kuren för alla sjuka därute, oavsett om det är förkyldning, hosta eller influensa;

sov

Ok, jag vet att det låter som en självklarthet, men i.o.m. att jag har sovit väldigt dåligt tre nätter i rad - fram tills inatt, så kan jag verkligen intyga att man inte blir frisk förräns man sover ordentligt. Einstein is in the house.

Få ord kan beskriva hur mycket jag älskar att sova, ändå är jag så dålig på det?
Aja, skärpning från och med nu, jag vill bli frisk!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-29, kl 19:06:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första skoldagen!

No mercy. Första skoldagen bestod i princip av åtta timmars föreläsning, visserligen en hel del upprepning, men ändå. Till detta bör tilläggas att jag har åkt på en släng av hosta/förkyldning och satt och hostade, nös och snörvlade under hela dagen. Känner mig verkligen fräschast i världen. Ovanpå detta har jag haft ont i huvudet i två veckor för att mina nya linser är för starka (väntar på ett par svagare som skall komma med posten snart...).


Måste seriöst vila, för jag känner mig verkligen helt jävla slut. Och det kommer bli en tuff dag imorgon!

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-28, kl 22:00:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inflyttad! =D

Tada!!

Efter mycket om och men sitter äntligen allting på plats och jag har härmed flyttat in i min lägenhet!!!
Eftersom min mobil är inne på lagning var jag tvungen att ta en bild med århundradets sämsta mobilkamera, men här är min säng i alla fall:


Som sagt ser man inte särskilt mycket, men det är min dubbelsäng (160 cm) med sängbord och en IKEA-lampa (som mer ser ut som en alien/ett tefat från i en film från 60-talet).

Tack till hela min familj bestående av Mampi, Vati, Bootie och Ikkis, hade aldrig kunnat göra det utan er! Tack också till alla som bidrog till inredningen i form av skålar, sängtextilier och annat!

Aja, busy day tomorrow, så måste nana nu.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-25, kl 22:10:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Imorgon bär det av!

Imorgon drar jag mitt pick och pack och åker upp mot Stockholm! Eller rättare sagt, jag och mampi åker upp på morgonen med tåget medan vati och bootie kommer senare på kvällen (i fiskebilen, med mina prylar) och syrran kommer på eftermiddagen med flyg från Malmö. Hela familjen samlad! =D


Fredagen kommer alltså bli resande, jobbintervju, mäta allting i lägenheten, köpa kurslitteratur av en äldrekursare och sedan komma till hotellet! =)

Lördagen kommer stavas IKEA samt ta upp alla möbler och kartonger från fiskebilen.

Och slutligen söndag blir att plocka upp allting från alla flyttlådor, köpa lite smågrejer innan skolstarten och säga hejdå till min lilla familj (samt sova första natten i lägenheten, SPOOKY!) =)

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-22, kl 00:13:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Update

Idag förlorade jag min packa-flyttlådor-oskuld. Sorgligt, men sant. Kan inget annat än att konstatera att jag är rätt grym på det. XD En talang man borde ta tillvara kanske? Aja, mina lådor fylldes i alla fall av hushållsmaskiner som jag fått av mina syskon och släktingar i födelsedagspresent, men också med sänglinne, kurslitteratur, skålar och lite annat. Av fem flyttlådar består endast en av kläder. Duktig Bella.


Varit och klippt mig i veckan, dyrt som skam, men fett värt om man bara drar sig dit en gång i halvåret XD

Lite andra grejer som har hänt är att jag har blivit kallad till två intervjuer i Stockholm, extrajobb såklart. =) Så kanske man har råd med fler frisörbesök?

Igår var jag ute med några kompisar och jag vet att det är patetiskt, men som tjej är det faktiskt kul att dra på sig något snyggt för att sedan bli uppraggad av någon väldigt lång, snygg och extremt vältränad. XD Och med lite brains dessutom, det skadar ju aldrig. =)

På fredag bär det av upp till huvudstaden och min nya lägenhet. Spännande, spännande. =)

Men just nu är jag fett trött och måste gå och nana.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-19, kl 08:35:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

20 på riktigt! =D

So folks, nu har man äntligen fyllt 20!
Födelsedagen började med att mamma kokade upp mitt favoritte och serverade i en viss liten mugg som är bara min, innan hon gav mig sin första present. Och vad var det? En hattbox från Fanny Michele som jag önskat mig! =D

Blev jätteglad, men var tvungen att sedan dra mig ut och jobba 8 timmar i Lerum, där en liten pappa sedan kom och hämtade mig. Men istället för att köra raka vägen hem svängde vi förbi systemet. Man måste ju.


Så, en sådan här inhandlades, lagligt och billigt (till skillnad från krogen som är, som vi alla vet, SVINDYR!!!)
Fick ett grattis på födelsedagen från tjejen i kassan som leggade mig. Trevligt, trevligt.

Sedan bar det in mot stan för att träffa Elvira, mamma och några utav hennes gamla arbetskamrater för att se på ingen mindre än...


Peter Jöback!!!!

Fyfan vad han är grym live, så tonsäker och rösten... kommentarer överflödiga, alla vet precis vilken fin röst han har.

Han hade med sig duktiga Cookies & Beans, en liten tjejtrio som verkligen går in för det där med stämmor och gör det bra!

Nu ska jag snart iväg till frisören så...

Peace out! <3

PS. Tycker verkligen att syrran får ta och komma upp nu! DS.

SKRIVET: 2011-08-15, kl 16:02:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Work it!

Jepp, sedan jag kom hem har jag jobbat ganska bra. Eller rättare sagt 50 timmar föregående veckan. Så skönt med en ledig dag! För att inte tala om att jag på fredagen firade min födelsedag med de allra bästa för att sedan jobba dubbelpass sådär lagom bakis nästa dag.

Födelsedagsfirandet började hemma hos mig och avslutades sedan ute på stan då jag (iförd i Bunny-dräkt) var tvungen att ytföra uppdrag såsom:

- Lek fransk turist och fråga efter Kopparmärra.
- Tigga om en tia.
- Få minst tre personer att dansa macarena-dansen med dig.
- Få en främling att knyta dina skor.
- Övertyga en främling om att ni träffats innan.
- Lär någon något nytt.
- Bli buren till köpparmärra.
- Sjung en duett.
- Få en puss på kinden.
- Dansa ringdansen med några främlingar.

Jepp, det gick! Så, den som i fredags kväll såg en galen brud i bunny-dräkt runt avenyn och kungsport... ja, det var förmodligen jag...

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-09, kl 11:23:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ego!!!

Jepp ibland måste man ta lite egobilder, och faktum är att jag och Sara tog en dag i Alanya då vi sminkade oss rejält och gick ned till stranden vid solnedgången i våra bara bikinis för att ta bilder på varandra.





Rätt najs om jag får säga det själv =)

Men vem har sagt att man måste ha 10 kilo smink i ansiktet för att det skall bli en bra bild?
Ibland räcker det med ett enkelt strandfoto.



Jobbade sent ute i Högsbo igår och nu ska jag snart in till stan för att träffa lite folk.

Peace out! <3

SKRIVET: 2011-08-07, kl 22:47:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma! =)

Efter att ha gått upp klockan fem imorse är det rätt härligt att sitta hemma i sitt lilla vardagsrum med mampi och vati när man spenderat dagen (efter hemkomst) med familjen. Sitta i köket och äta köttbullar med brunsås och potatis. Gå till Hemköp med farsan och slänga ned två Gainomax och en Veckorevyn (bara för att man kan). Gått lite sisådär med träningen på semester, såvida inte dansa röven av sig ute efter en drink eller två räknas som motion har det faktiskt inte blivit något alls (inte i den värmen, fyfan...).


Lyckligtvis har min kropp inte lagt på sig så värst mycket, i slutet av vecka två gick jag och Sara ned till stranden och tog lite bikinibilder i solnedgången, fy helvete vad najs bilder! Blev mäkta förvånad över hur snygg bikinikropp jag fått det senaste, hihihi.

Men nej, nu är the lazy days over, tillbaks till jobba och träna och ha massa shit att göra!

Peace out! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!