SKRIVET: 2011-01-23, kl 18:48:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

CP Påve

Alltså, påven Benedictus XVI måste fan ha slagit i huvudet och sen struntat i att gå till akuten. För de som inte har hört hans uttalande om kondomer så kommer det snart här.

Katoliker är allmänt emot kondomer, eftersom de anser att sex har endast gifta par i syfte om att avla ett barn och att kondomer främjar promiskuitet. De har antagligen inte läst alla artiklar "Därför är sex bra för din hälsa"...

I vilket fall som helst, påven är absolut emot kondomer, precis som resten utav släktet katoliker. Men, han har gett ETT undantag, en grupp som får använda kondomer, nämligen HIV-smittade prostituerade män som inte vill sprida smittan vidare. Dessa kommer då alltså inte hamna i helvetet för att de använder gummit i sitt yrke.

What!? Han säger ingenting under sitt uttalande att han skulle vara emot:
1) Prostitution
2) Prostituerade män
3) Homosexuella
4) Sexköpare
5) Män som köper sex av andra män
6) Rövknulleri (eftersom det är det som det främst handlar om när det kommer till att förhindra spridning av HIV)
7) Folk som har fått HIV (ja, man kan födas med det, men de flesta i värstvärlden har blivit smittade. Hur då? Antingen via injektion eller icke-användning av kondom i första laget. Ni fattar.)


Jävla pervo är han...

SAY WHAT!?

Så alltså, det är inte OK att en 8-åring som blivit våltagen gör abort (sant fall, det är ju bättre att en 8-åring vars kropp inte ens är i närheten av att vara färdigutvecklad nog till att bära och föda ett barn än att döda ett embryo, eller hur? Styvfadern däremot, han skall inte straffas, nejdå.) Men det är helt OK att som man köpa sex av en annan man?

Ibland undrar man om man inte borde införa lobotomi igen? Så kanske folk slutar lyssna på galningen?

Peace out!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!