SKRIVET: 2012-01-12, kl 15:58:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

1,2,3...?

Som vi alla vet har SJ failat ett antal år i rad ("va? Men hur skulle vi kunna veta att det kommer snö under vintermånaderna i Sverige?") och har det här året kommit med en s.k. comeback, dvs. ett tillfälle då de skall sköta tågtrafiken i Sverige så felfritt som möjligt (yeah right, liksom...). Till denna comeback har de gjort en lista över förbättringar i vinter. En utav dessa punkter går ut på att de drar ned avgångarna med 10% och istället kopplar på en extra vagn på t.ex. X2000 tåg (som normalt har sex vagnar), så att de kan ta lika mycket folk på färre avgångar, för att förhindra serieeffekten vid eventuella förseningar.



Visst, en bra tanke. Och visst finns det numera en "vagn 7" på de X2000-tåg som jag åkt med. Men å andra sidan finns det ingen vagn 3. Med andra ord, förändringen har gått från vagnsordning:

1,2,3,4,5,6.
till
1,2,4,5,6,7.

"Åh, vi döper om vagnarna och hoppas att alla blinda, dumma svenskjävlar ska gå på det!"

Ehm... nu är ju inte vi svenskar direkt kända för att vara smartast i världen, men allvarligt? Ni får 3,6 miljarder kronor av regeringen och det här är det bästa ni kan komma med? Förutom, det som ni så fint kallar för; bättre information. "Grattis, nu vet ni om att ni måste stå och vänta på en perrong i 6 timmar! Hurra!!!!"

Ehm... jag har nog inte så mycket mer att säga.

Peace out! <3


Sara

Fy fan vad man hatar lokaltrafiken asså!! Därför man ska flyga Bella ;)

Skämt åsido^^ Puss på dig!!! Peta Bellas näsa, PETA BELLAS NÄSAAAAAA!



PUBLICERAT: 2012-01-12, 21:36:29 | URL: http://zlouize.myshowroom.se
Anders

SJ står för SNÅLA JÄLVAR och det handlar om de inte lägger pengar på saker dom borde utan slänger dom antingne i sjön eller försökter driva upp företagets vinst utan satsa på företaget.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!