SKRIVET: 2011-02-06, kl 17:36:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sthlm vs. London

Idag åkte min Sarasöt hem igen =(. Fyfan vilken rolig helg vi har haft, måste göras om igen! Iaf, jag hade tänkt att jämföra Stockholm med London lite grand, mest för skojs skull.



Tunnelbana: Jajemän, bägge städer har tunnelbanor! Londons är äldre, mindre vagnar, går oftare och har fler linjer. Påminner om Göteborgs spårvagnssystem. Stockholms är lite modernare, lite mindre turer och lite svårare att förstå sig på.
Londonreflexen: Hör ihop med Londons tunnelbanesystem. För att åka tunnelbana i London måste du inte bara visa kortet på vägen in, utan även på vägen ut, annars kommer du inte ut helt enkelt. Tyvärr har Bella fortfarande inte lyckats träna bort denna reflex som ter sig ganska värdelös i Stockholm.
Londonsnor: När man snyter sig och snoret är svart av alla avgaser och skit som finns i luften. Och... jepp, man får det i Stockholm också!
London-Eye: Blödning i ögonvitan som är varken smärtsam eller farlig, men ser lite smått läskig ut. Fick det på morgonen precis innan jag skulle åka till London för första gången, men hittills klarat av att inte få det i Sthlm, wohoo!
London-Shaving: När man måste raka benen/armarna eller något annat och inte har tillgång till rinnande vatten. En London-Shaving består alltså utav en person som grabbar tag i en rakhyvel, kör den några gånger över ett hårigt område (utan raklödder eller liknande) och sen lägger ned rakhyveln igen. Återfuktande créme efteråt rekommenderas. Denna har jag definitivt sluppit i Stockholm!

Haha, så kul man kan ha! XD

Peace Out! <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!