SKRIVET: 2011-06-22, kl 22:01:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Historien om Hundralappen

För några dagar sedan mottog Isabella en hundralapp och två tjugolappar från sin moder som hon sedan lade på ett säkert ställe. Problemet var bara att Isabella ungefär 30 sekunder senare glömde av var hon hade lagt dem, men brydde sig inte och gick till sängs som vanligt. Nästa dag jobbade hon och samma kväll kom hon på att det kanske vore en bra idé att leta efter pengarna, då Bella har det fruktansvärt tajt i plånboken just nu.




När hon inte hittade pengarna efter en stund av eget letande bad hon sina föräldrar att hjälpa henne. De letade i trämningsväskan, tömde ut alla gympakläder och skor, de letade i jobbväskan, tog ut alla jobbarkläder, stålhätteskor, sudokupockets och plånboken (och letade in den), de letade i Isabellas låda i hallen, de letade i köket, vardagsrummet, hallen, badrummen och i Bellas rum. Ingenstans låg pengarna.

Trött tänkte Bella att hon nu har tappat bort 140 spänn och att hon inte orkade med sig själv. Visserligen har hon ett sant rykte om sig om att vara tankspridd, men någonstans får gränsen gå!

Idag hittade Isabella pengarna. De låg i den gula sudokupocketen. I arbetsväskan. Som de hade letat igenom tre gånger...

Gonatt! <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!