SKRIVET: 2012-04-02, kl 17:17:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soon...

Snart är det påsklov. Fyfan vad jag längtar. Att ha sovmorgon varje dag och gå och träna när man vill för att sedan plugga på kvällen, that's the way aha-aha, I like it.
Annars är praktiken på sjukhuset inte så himla farlig som det kanske kan låta, även om det lätt blir att man jobbar över typ varje dag. Det enda som verkligen suger är SL. Fastnade igår och kunde inte komma hem från centralen, så efter 1½ timma i minusgrader var jag tvungen att ta taxi hem (vilket kostade 1000:-, yay...). Fyfan.


Åkte ned till Helsingborg i helgen och hjälpte syrran att flytta. Chaos indeed, eftersom syrran fått sprickor i revbenen (stackarn, det gör HUR ONT som helst!) och inte kunde hjälpa till såsom hon hade gjort annars. Och så har hon intervju idag, hoppas verkligen det går vägen, eftersom min syrra är kick-ass-awesome!

Helgen kanske gick lite sådär, men idag är en bra dag! Inte alltför tunga patienter på sjukhuset, jag är pigg som en mört, sitter här och käkar godis och har det hur gött som helst. Skall nog iväg och träna snart.

Peace out! <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!